Glädjeresan - Till startsidan


 

Vad är Glädjeresan?

Glädjeresan är ett projekt som syftar till att sprida glädje och samtidigt skänka pengar till välgörande ändamål.

Projektet grundades av Lasse Kronér och Toyota Center Göteborg sommaren -99 och har årligen arrangerats sedan dess.

Insamlingen sker genom en stor, eller flera, årlig auktion där givmilda företag skänker produkter/tjänster som auktioneras ut för allmänheten samt inbjudna företagskunder. Det sker även en separat företagsauktion för huvudsponsorernas inbjudna kunder, tillsammans med ett trevligt kundarrangemang med middag och underhållning.

Pengarna för de utauktionerade produkterna/tjänsterna går oavkortat till årets ändamål.

Auktionsförrättare är Lasse Kronér och Claes Malmberg som bjuder på fartfylld och underhållande utauktionering av alla produkter och tjänster som skänks.

Huvudsponsorer för Glädjeresan 2013 i Göteborg är Toyota Center Göteborg AB, Göteborgs-Posten, Luna Sverige AB samt Eklandia fastighets AB. Se övriga sponsorer för Göteborg 2013 under "Sponsorer".

Vill även du och kanske ditt företag vara med som sponsor till Glädjeresan genom att skänka produkter/ tjänster eller kanske rentav en summa pengar till Glädjeresan, kontakta Glädjeresan på din ort genom vårt formulär.

Gå till kontaktsidan

Glädjeresan 2013 i Göteborg
Ändamålet för Glädjeresan 2013 i Göteborg är att stödja Ågrenska "syskonhuset" och insamlingsstiftelsen för drottning Silvias barn och ungdonssjukhus "clownverksamheten".

Läs mer

 

Glädjeresan 2014 i Malmö

Vi blickar framåt mot Glädjeresan

2014 i Malmö

Vill du sponsra Glädjeresan?
Kontakta Glädjeresan på din ort genom vårt formulär. Gå till kontaktsidan